Skaidrus, subtilus ir gyvas PETIT BERET VIRGIN SAUVIGNON atskleidžia gražią baltųjų vaisių išraišką, kurią papildo gėlių ir mineralinės natos.
Pagamintas be fermentacijos, jis išlaiko visą natūralų vynuogių gaivumą, su subtilumu ir elegancija.
Ryškus ir troškulį malšinantis baltasis, puikiai tinkantis šiuolaikiniams aperityvams
„Le Petit Béret“ yra someljė Dominique Laporte ir verslininko Fathi Benni bendradarbiavimo rezultatas. Kartu jie siekė pasiūlyti visavertę alternatyvą tradiciniams alkoholiniams gėrimams.
Prekės ženklas garsėja aukštos kokybės, elegantiškais mišiniais, kurie pateko net į Prancūzijos restoranus, turinčius „Michelin“ žvaigždučių.
„Le Petit Béret Virgin Sauvignon Blanc“ – aukščiausios kokybės nealkoholinis baltasis vynas iš Prancūzijos, pagamintas iš ekologiškų Sauvignon Blanc vynuogių ir niekada nefermentuotas. Šis 0,0 % vynas pasižymi gyvais citrusų skoniais su greipfrutų ir citrinų natomis, siūlydamas gaivų ir traškų profilį. Lengvas kūnas ir žvali pabaiga daro jį puikia alternatyva tiems, kurie mėgsta vyno skonį, bet vengia alkoholio. Puikiai dera su lengvomis salotomis, jūros gėrybėmis ir vegetariškais patiekalais, suteikdamas rafinuotą malonumą. Tai gastronominis gėrimas, pagamintas iš vynuogių sulčių (Sauvignon Blanc) su natūraliais aromatais.
Dėl šviesiai šiaudinės spalvos, švelnios struktūros ir ilgo poskonio jis yra idealus pasirinkimas tiems, kurie nori mėgautis stilingai, be alkoholio.
Degustacijos užrašai:
- Aromatas: gaivios greipfrutų, kraujapelsinų ir citruso natos.
- Skonis: gyvi, gaivinantys citrusų aromatai su būdingu Sauvignon charakteriu.
- Pabaiga: švelni, elegantiška ir ilga, su gaiviu ir lengvai mineraliniu poskoniu.
Sudedamosios dalys: vynuogių sėklų užpilas** (vanduo, vynuogių sėklos**), vynuogių sultys** (22 %), natūralus vynuogių aromatas**, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: citrinų rūgštis, tirštiklis: arabinė guma**, kvassia ekstraktas, druska, anglies dioksidas. **Iš ekologinės žemdirbystės.
Maistinė vertė 100 g:
- Energija: 100 kJ
- Energija: 25 kcal
- Angliavandeniai: 6,2 g
- iš kurių cukrų: 6,2 g
- Riebalai: 0 g
- iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių: 0 g
- Baltymai: 0 g
- Druska: 0,015 g