
2 porcijoms Jums reikės:
Juodųjų ikrų – 25 g
Tigrinių krevečių – 10 vnt
Perlinio kuskuso – 100g
Druskos pagal skonį
Pipirų pagal skonį
Padažui:
Kreminio sūrio – 50 g
Avokado – 1 vnt
Špinatų – 10 g
Druskos pagal skonį
Kelis kartus praplaukite perlinį kuskusą, kol vanduo taps skaidrus. Perlinis kuskusas dedamas į šaltą vandenį, po užvirimo į vandenį pridedama druska (~1 a.š.). Proporcija su vandeniu 1:1 virkite vidutiniame puode, atsižvelgiant į laiką, nurodytą ant pakuotės. Nuimkite nuo ugnies ir palikite uždengtu kelias minutes.
Krevetės apkepkite alyvuogių aliejuje, šiame etape pridedami druska bei pipirai pagal skonį.
Padažas gaminamas itin greitai. Avokadas, sūris bei špinatai trinami blenderyje iki vienalytės masės. Pridedama druska pagal skonį ir gerai išmaišoma.
Kai perlinis kuskusas jau išdėstytas ant lėkštės, jis užpilamas padažu, papuošiamas krevetėmis ir, galų gale, seka finalinis gardžiausias etapas – į patiekalą pridedami juodieji eršketų ikrai.
Skanaus!
Su meile,
IKORKA