Aukščiausios kokybės raudonieji ikrai KAMCHATKA gaunami iš laukinėje gamtoje sugautos kuprės Kamčiatkos pusiasalyje (populiacija – 310 tūkst. gyventojų, plotas – 270 tūkst. km2) – tai vienas iš paskutinių žemėje likusių laukinės gamtos rojaus kampelių.
Laukinėje gamtoje sugauta kuprė yra unikali tuo, kad tokioje aplinkoje ji minta tik planktonu, smulkiomis žuvimis, krabais, krevetėmis, midijomis ir kitais vėžiagyviais, o tai reiškia, kad jos mityboje nėra dirbtinių papildų, hormonų ir antibiotikų, kurie dažnai naudojami fermose auginamoms žuvims.
Būtent Kamčiatkoje tik tris savaites per metus, maždaug nuo liepos vidurio iki rugpjūčio pradžios išleidžiami patys skaniausi ir pačių unikaliausių maistinių medžiagų, vitaminų ir mineralų turintys lašišiniai ikrai.
Kamčiatkos raudonieji ikrai išsiskiria ryškiai oranžine spalva, maloniu jūros aromatu, tiršta konsistencija ir sodresniu skoniu, palyginti su Aliaskoje sugaunamos kuprės ikrais.
Kamčiatkos ikrai elastingi, vienodo dydžio ir spalvos, 4–6 mm skersmens, lengvai atsiskiriantys vienas nuo kito.
Kamčiatkos raudonieji ikrai pasižymi ne tik nuostabiomis skonio savybėmis, bet yra jodo, kalcio, geležies, kalio, fluoro, fosforo ir chromo, nepakeičiamųjų riebalų rūgščių omega-3 (alfa linoleno) ir omega-6 (linolo) šaltinis, juose taip pat yra B, A, D, E grupės ir kitų vertingų vitaminų bei mikroelementų.
Sudedamosios dalys: kuprių ikrai (Oncorhynchus gorbuscha) 96%, druska, konservantai: E202, E211
Energetinė vertė: 1001 kJ/239 kcal
Riebalai: 10,1 g
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių: 2,8 g
Angliavandeniai: 6,8 g
iš kurių cukrų: < 1 g
Baltymai: 30,1 g
Druska: 2,3 g
Pagaminta Vokietijoje.